Avtomobilizem

Kako vam lahko predelan kombi uresniči sanje na počitnicah

Kakšne počitnice bi radi imeli? Če hočete popolne, svobodne, avanturistične in polne dogodivščin ali miru po izbiri, vam pri tem pomaga podjetje Robeta Mobil s predelavo kombija v avtodom ali z originalnim avtodomom, odvisno je, kaj si želite in koliko udobja potrebujete. Pomembno je, kam bi žel potovati in za koliko časa. Nekateri imajo raje manjše vozilo z manj porabe, kar nudi kombi in drugi hočejo prestiž ter udobje, kar nudi avtodom, ki je cenovno zahtevnejši. Seveda se sami določite kateri vam bolj ustreza. Z manjšim vozilom pridete povsod in če ljubite divje, je mogoče to boljša reditev.

predelan kombi

Če hočete kupiti avtodom, si ga morebiti raje prej sposodite, da ugotovite, kaj točno vam ustreza in ga šele nato kupite za sebe. Splača se vam, če dosti potujete in bivate v njim ter če delate nomadsko na daljavo. Avtodomi so različni, za dve osebi, štiri ali tudi za več in so temu primerno tudi veliki. Več kot ljudi biva v njem, več prostora seveda potrebujejo ter večje kapacitete vode in drugih stvari, tudi večji hladilnik. Edino velikost kuhinje in stranišča oziroma kopalnice ostaja približno enaka.

Nabavite lahko več modelov avtodomom ali predelanih kombijev za sebe. Za kombi vam bodo naredili načrt po vaših željah. Neke osnove so standardne, ker je to preverjeno, da bo kombi najbolj uporaben, nekaj pa se vam povsem prilagodi, kar je masleno in udobneje za vas. Pohištvo je izdelano iz ultra lahkega materiala, zato vozilo ne porabi dosti goriva in ni težko, ter je zaradi tega tudi dovolj okretno.

S takim vozilom boste lahko šli na izlet in počitnice kadarkoli boste hoteli ali pa tudi vse leto, če se vam to zdi ena lepa in super pustolovščina za vas. Veliko novega se boste naučili in spoznali ter vedeli dosti krajev in kultur ter novih ljudi. Lahko pa se seveda vedno umaknete v naravo, kjer ni nobenega, če vam to bolj prija in imate mir ter tišino. Odločitev je povsem vaša.