klima za avtodome
Avtomobilizem

Klima za avtodome po vaši želji

Klima za avtodome je ena nepogrešljivih naprav za avtodom, sploh med poletjem, ko se z družino peljete na počitnice na morje. Pri napravi se hitrost kompresorja spreminja glede na temperaturo. Na strani Robeta ponujajo različne klime, po ugodnih ponudbah, zato na linku preberi več informacij in se pozanimaj za svojo.

Klima je v današnjem razvoju sodobne tehnologije in družbe obvezna. Vlažen ter onesnažen zrak prečisti in spremeni njegove lastnosti v prostoru ter ga prilagodi na priporočeno bivalno temperaturo, pod našo kontrolo ter ne glede na zunanjo temperaturo.

Predstavljajo nam Dometic klimo, serije FreshJet ter je predvsem zelo primerna za avtodome in prikolice, saj gre za enega izmed manjših modelov na tržišču. Njihova zasnova je izredno kompaktna. Klima še vedno pušča dovolj prostora za montažo solarnih panelov in satelitskega krožnika za maksimalno svobodo bivanja. Klima za avtodom je zmožna ogrevati ali hladiti prostor. Če pa potrebujete še eno klimo, za različen prostor, jo brez skrbi prav tako namestite v isti avtodom, na primer, če si želite v enem od prostorov hlajenje, v drugem pa gretje.

Klima za avtodome FreshJet ima zelo nizek zagonski tok in električno napetost 230V in je idealna za vozila, dolga do 7 metrov.

Pri delovanju na klimo večinoma vplivate sami. Smer pihanja klime lahko prilagajate individualno, ter zrak usmerjate gor ali dol, levo ali desno, kakor si želite. Klimo se upravlja zelo enostavno, za kar potrebujete daljinski upravljalnik, na katerem opravite glavne zahteve pri delovanju.  Zaradi napredne tehnologije, je klima za avtodome prirejena tako, da nekatere vsebujejo tudi led luč, ki bo poskrbela za ambient.

klima za avtodome mora pri vaši izbiri zadovoljevati nekaj kriterijev. Naprava ne sme biti glasna, ko je v procesu ohlajanja ali gretja. klima mora biti tudi varčna, da ne obremenjuje vašega omrežja. Mora  pa biti prodana tudi po ugodni ceni.