Servis Honda
Avtomobilizem

Servis Honda vzdržuje redno vaše vozilo

Servis Honda največ popravlja to znamko avtomobilov pa seveda tudi druge. Redno servisiranje vozil znamke Honda pri pooblaščenem serviserju pomeni, da boste dobili originalne dele in da sledijo visokim standardom, ki jih podjetje Honda zahteva od svojih serviserjev, da nudijo najbolj kakovostne storitve svojim strankam in kupcem vozil Honda. Servis Honda vam nudi redne preglede in izredna popravila po potrebi, če je kaj narobe z avtom. V prvih nekaj letih garancije boste imeli brezplačne rezervne dele, plačate zgolj servis, delo serviserjev in vas to stane res poceni.

Servis Honda

Servis Honda vas bo opozoril na tedni servis, ki ga morate opraviti vsaj enkrat letno ali na določeno število prevoženih kilometrov, saj je treba potem vozilo pregledati, da je res brezhibno in zamenjati olje ter luči, ki ne delajo in popraviti tisto, kar morebiti ne deluje, kot mora. Včasih se obrabijo tudi zavore, diski, ležaji in podobno. Dostikrat menjajo tudi olje v menjalniku, da ga opilki ne poškodujejo. Vse to nudi Servis Honda, ki za vas in vaše vozilo poskrbi najboljše.

Avto, ki ni servisiran, je tako, kot če ne bi skrbeli za sebe. Če ga v nedogled vozite, bo postarano olje naredilo dosti škode, ali pa ga sploh ne bo in se bo avto ustavil. Če boste imeli srečo, brez poškodb. Zato se priporoča, da ne preskočite nobenega servisa in avto peljete na pregled večkrat, kot je treba, da boste gotovi, da bo res dolgo delal. Ni pa vsak servis dober servis. Na tem servisu se trudijo pošteno delati in menjati zgolj to, kar se res obrabi ter zaračunati pošteno ceno za delo.

Ko boste obiskali Servis Honda, vas bodo vprašali glede servisne knjižice, ker vanjo vedno vpisujejo vse, kar je novega. Tako imate uradno dokazilo, kaj se je z avtom dogajalo in kdaj je bilo kaj popravljeno. V primeru, da bi avto kdaj prodali, je to odličen dokument, ki ceno avta dvigne. Nekateri prodajalci brez tega dokumenta avta sploh ne prodajajo. Bodite vestni in to se vam bo splačalo pri ohranjanju avta, da ne boste imeli z njim težav, ker je Honda znamka, ki je izjemno kakovostna in vi gotov veste, zakaj ste se znajo odločili.