brisalci
Avtomobilizem

Kvalitetni brisalci za avto

Vsak avtomobil potrebuje osnovne dele za njegovo delovanje in eden izmed njih so tudi brisalci za avto, kajti brez njih bi bila vožnja v vlažnem in deževnem okolju zagotovo nemogoča. Brisalci pa temveč ne brišejo vode iz vetrobranskega in zadnjega stekla avtomobila, ampak nam tudi omogočajo varno in prijetno vožnjo po cesti, tako da se preprečijo nesreče in komplikacije na cesti in nam s tem omogočajo lepše potovanje po cesti. Zato je pomembno, da jih redno menjamo in jih ohranjamo v lepem stanju.

Na spletu najdete ogromno ponudnikov brisalcev in imate s tem velik izbor in možnosti za vaš avto. Vendar se ne prilegajo vsi brisalci vsakemu avtomobilu zato večina ponudnikov doda adapterje tako si da lahko najdete tistega, ki se prilega vašemu avtu.

Brisalec je sestavljen iz metlice in njegove strukture. Gumijasti predel brisalca je po navadi visok 6mm in je izdelan iz zelo kvalitetnih in vzdržljivih materialov. Poleg tega vsega pa je gumijasti predel metlice še zaščiten oz. premazan s posebnim premazom, ki preprečuje, da bi se guma starala in obrabljala, tako da vam s tem velikokrat na produkt jamčijo 12 mesecev garancije. Strukture so pa narejene iz nerjavečega stekla ki je zelo kvaliteten in zelo fleksibilen. Tako da brisalci so po navadi narejeni da držijo dolgo in, da opravljajo svojo nalogo za obljubljen čas. Zaključki brisalcev so pa oblikovani v obliko spojlerja, ki bo preprečeval preskakovanje in bo s tem brisalec lepše brisal.

Namestitev ni tako težka, kajti najti morate samo primerni adapter za vaš avto in ga namestiti na njega. Velikokrat so še adapterji narejeni iz plastike ali pa cinka, ki je za kanček boljši in se ne zlomi ali poči tako hitro kot plastika. V nekaterih paketih jih najdemo 10, kje drugje pa več ali manj.

Tako da moramo investirati v kvalitetne in dobre brisalce, ki nam bodo dolgo služili.