pokrivalo za avto
Avtomobilizem

Pokrivalo za avto; najboljša zaščita za vaše vozilo

Vaš osebni avtomobil je na prostem izpostavljen številnim vplivom okolja, ki ga lahko poškodujejo. Med njimi pa je toča zagotovo najbolj pereča težava. Kakovostno pokrivalo za avto je tako najboljša zaščita, ki jo lahko nudite vašemu jeklenemu konjičku. Nova generacija vrhunskih pokrival proti toči predstavlja svojega prvaka – 4x izboljšano pokrivalo za avto EVO II. Z njim bo vaš avtomobil kar najbolje zaščiten, vi pa popolnoma brez skrbi. Tudi če niste parkirali v garaži ali pod nadstreškom.

Izberite le najboljše pokrivalo za avto

Pokrivalo proti toči EVO II je prva izbira vseh voznikov, ki želijo svojega cestnega prijatelja na štirih kolesih kar najbolj zaščititi pred točo in ostalimi nezaželjenimi vremenskimi pogoji. To kakovostno pokrivalo se lahko pohvali z neverjetno odporno proti-udarno pena, ki vaše vozilo zaščiti po celotni dolžini. Dodatno pa je EVO II ojačan na najbolj obremenjenih delih. Pokrivalo nove generacije so strokovnjaki še dodatno modificirali in mu tako dodali tudi bočno zaščito, dodatno sredinsko pripenjanje cerade, odprtino za pretok zraka in preprečevanje zadrževanja vlage ter vrečo za enostavnejšo hrambo zloženega pokrivala.

4x izboljšano pokrivalo proti toči lahko dobite pri ponudniku izdelkov za avtomobile Withcar, kjer lahko izberete točno takega, ki se popolnoma prilega vašemu vozilu. Proizvajalec tega naprednega pokrivala je namreč mislil na vse lastnike osebnih vozil in izdelal pokrivala različnih dimenzij.

Svojega jeklenega konjička boste, zahvaljujoč večslojnemu materialu, učinkovito zaščitili tudi preg močnejšo točo. Njegova uporaba je povsem enostavna, saj pokrivalo le razgrnete preko vašega avtomobila in ga pritrdite s posebnimi trakovi. Tako bo pokrivalo ves čas uporabe ostalo na svojem mestu, vozilo pa bo tako vseskozi primerno zaščiteno.

Že manjše poškodbe na karoseriji znajo biti namreč kar zahtevne za popravilo, temu primerna pa je seveda tudi visoka cena. S kakovostnim pokrivalom za avto boste tako preprečili številne nevšečnosti, prihranili pa boste tudi veliko svojega časa in denarja.