Korito za prtljažnik
Avtomobilizem

Korita za prtljažnik Doggymat

Gumi korita za prtljažnik Doggymat (http://www.gledring.com/sl/produkti/korita-za-prtljaznik/) so najbolj vrhunski izdelek na tržišču, s katerim zaščitite vaše vozilo. Se sprašujete zakaj? Zato ker so to edina prtljažna korita, ki imajo patentirano integracijo zaščite odbijača in sedežev, imenovano Doggymat.

Ta odličen izdelek vam omogoča, da na sprednjo stran korita s pomočjo dveh čepov namestite prtljažni sistem Doggymat, ki poskrbi za zanesljivo zaščito zadnjega odbijača. Na zrcalne, na zadnji strani pozicionirane čepe pa patentirani sistem namestite takrat, kadar želite zaščitite podrte sedeže. Ta opcija se odlično izkaže v primerih, ko prevažate blago, ki bi lahko poškodovalo občutljivo tkanino ali usnje sedežev v vozilu.

Korita za prtljažnik, ki se prilagajajo vašemu vozilu

Doggy korita za prtljažnik ne dovoljujejo, da bi se nečistoče nabirale v vašem vozilu. Ne glede na to, ali gre za umazanijo ali tekočino, to vrhunsko korito bo poskrbelo, da v vašem vozilu ne bo niti najmanjše sledi nečistoče. Zahvaljujoč skrbno zasnovanemu robu in posebnemu dizajnu notranjih členov, tekočina in umazanija ne bosta odtekala po koritu ali se nabirala v samem vozilu. Zahvaljujoč edinstvenemu gumi materialu iz katerega je izdelano korito, pa je le to popolnoma enostavno za čiščenje.

Ker si pri podjetju Gledring prizadevajo za zadovoljstvo prav vsake stranke, se njihova ekskluzivna gumi korita v popolnosti prilagajajo vašemu vozilu. Čeprav veliko sodobnih podjetji za merjenje dimenzij tepihov uporablja lasersko tehnologijo, pa so pri tem tehnološko naprednem podjetju ubrali popolnoma drugačno taktiko. Delo so zaupali natančnim in nadvse preciznim strokovnjakom, ki mere vašega prtljažnega prostora jemljejo ročno. Natančnost in maksimalno zadovoljstvo še tako zahtevnih strank je namreč tisto, za kar si prizadevajo pri podjetju Gledring.

Za piko na i pa vam lahko povemo, da bo korito za prtljažnik, ki ga boste naročili pri tem odličnem ponudniku, popolnoma unikatno in edinstveno. Čisto vsako mero namreč vzamejo sami in nikoli ne kopirajo oblik korit, ki so jih nekoč že izdelali, ki se jih dobi v vozilu.