male čistilne naprave cena
Trgovina in storitve

Za male čistilne naprave cena se razlikuje glede na velikost

Za male čistilne naprave cena je odvisna od tega, koliko vas je v gospodinjstvu in kako velika je stavba, na katero bo mala čistilna naprava priklopljena. Večja kot je stavba in več kot je uporabnikov, večja mora biti čistilna naprava. To se seveda zračuna in vam to naredi mojster, ki pome tudi napravo priklopi. Kakšne so cene teh naprav pa pokaže cenik malih čistilnih naprav na tej povezavi. Ko boste iskali za male čistilne naprave cena kakšna je, morate  vedeti še več parametrov. Kje bos stala in kakšne vrste bo. Cena za betonske in za plastične je različna. Tudi cena za ekološko napravo ter za električno napravo je različna.

male čistilne naprave cena

Male čistilne naprave cena za betonsko se bolj splača kot za 0lastično, ker dlje časa zdrži in je naravna. Vendar se je nem ore postaviti kamorkoli. Ponekod teren ne dovoljuje, da bi jo postavili zato se uporabi plastična. Ta pa je manj zdržljiva vendar je tudi super, če ni druge možnosti. Obe pa skoraj ni treba vzdrževati razen to, d se ju čisti, ko se usedline naberejo na dno. Male čistilne naprave cena plastične in električne z vpihovanjem zraka je nekoliko večja, vendar tudi pravijo d bolj učinkovita da hitreje razgraja umazanijo. Odplake se razgradijo in umazanija se usede na dno, čista voda odteče naprej.

Ko pa pride do težav, je male čistilne naprave cena lahko visoka, če se ustavi. To, da se ustavi, pa lahko naredi le nekaj, kar  ni tono v vodi, kot so lasje in tekstil lai plastika, ali pa agresivna čistila. Zato je morebiti bolje, da se uporabi kar običajna biološka naprava brez električnih naprav. Vendar pa se seveda odločite sami, kaj je bolje. Dejansko običajne delujejo enako dobro, če vzdržujete bakterije v njej, ker so one seveda tiste, ki vodo dobro prečistijo in predelajo vso umazanijo.