Leseni uhani za okolju prijazne ljudi

leseni uhani

Z naraščajočimi temperaturami po celem svetu se iz leta v leto bolj poudarja kako pomembno je, da delujemo čim bolj okolju prijazno. To velja tudi za industrijo, kjer pa to ni omejeno samo na njihov izdelovalni proces, temveč tudi na produkte. Prav zaradi tega prihajajo danes v modo uhani iz lesa , saj kaj je bolj ekološkega v modi kot leseni uhani.

leseni uhani

Ker je Slovenija kar gozdnata država, imamo na voljo veliko lesenih izdelkov domače izdelave. To trend je počasi prilezel tudi v področje mode, kjer zaradi ekološke ozaveščenosti leseni uhani postajajo vse bolj popularni. Kljub temu, da so leseni, je lahko njihov dizajn zelo dodelan, čemur lahko dodamo še, da so zelo lahko in kot taki zelo preprosto in nemoteče nosljivi. Leseni uhani lahko pridejo v mnogih različnih preprostih in tudi kompleksnih oblikah. Vse od preprostih okroglih uhanov z različnimi motivi v sredini, do uhanov, ki so nekaj nivojev bolj kompleksni z različnimi oblikami, vzorci in podobami. Leseni uhani so povečini izrezani strojno ter nato ročno bolj podrobno pobrušeni. Nekateri bolj kompleksni so lahko tudi dosti bolj ročno obdelani, vendar so v tem primeru tudi malo dražji. Ne glede na način obdelave pa so vsi leseni uhani na koncu še naoljeni, tako da dobijo tisti najlepši možni izgled. Kljub nekaterim kompleksnim dizajnom, še vedno ohranjajo občutek minimalizma. Pri njihovem pakiranju se prav tako ne pozabi na ekološko ozaveščenost saj so ti pogosto pakirani v škatlici narejeni iz recikliranega papirja.

Leseni uhani so zagotovo primerni za vse priložnosti; od vsakodnevnih opravil do bolj posebnih dogodkov kjer izstopajo še toliko bolj. Vsem okoli vas bodo sporočali, da ste ekološko ozaveščeni in, da veste, da lahko tudi brez običajnih uhanov izgledate dobro. Pristojijo vsem vrstam pričesk, tako da jih lahko nosite ne glede na to ali so vaši lasje dolgi ali kratki.