implantat cena
Zdravje in moda

Implantat cena je odvisna od kvalitete vsadka

Implantat cena je odvisna največ od kakovosti vsadka in zdravnika. Višja cena za implantat je za vsadek narejen iz titana s posebno tehnologijo, ki je groba in zanesljivo se potem vsadek zraste z vašimi tkivi. Tako vsadek postane za vedno del vas. Nizka implantat cena največkrat pomeni, da boste dobili navaden vsadek, ki je gladek in se lahko z njim kaj hitro zakomplicira, ker se tkiva ne vrastejo in lahko nastanejo žepki ter karies. Zato je res dobro premisliti, kaj se vam res splača, kupiti poceni ali dati več denarja in imeti potem mir vse življenje.

implantat cena

Če kupite poceni implantat cena ni poceni, ampak vas dejansko lahko veliko stane. To pa zato, ker običajno zdravniki, ki so v tujini, ne gledajo, kako je z vašimi zobmi in dlesnimi, ali je kaj za pozdraviti, ker bi postopek trajal dlje časa in bi bil dražji, kot so vam obljubili.

Zato se lahko zgodi, da vam bodo na bolne dlesni in zobe namestili vsadke slabe kakovosti, ki so gladki. Vse skupaj se lahko močno vname in poslabša, zato bo treba take vsadke odstraniti. Zato je bila nizka implantat cena dejansko visoka, ki jo boste plačali dvakrat.

Če bi se od začetka odločili za dražjo storitev in vsadek iz titana pri preverjenem zdravniku, vas bo prej pozdravil, pa naj še tako dolgo časa traja, preden bo za vas naročil vsadek in vam ga vsadil v vrzel med zobmi.

Takrat je implantat cena realna zato, ker se bo vsadek prijel in ne bo povzročal kariesa ter vnetij in žepkov ali paradentoze. Nikoli več vam za tisti zob ali več zob ne bo treba skrbeti. Do konca življenja jih boste imeli in če jih boste redno in pravilno čistili, ne bo nobenega problema.  Vaše življenje pa bo postalo kvalitetno in veselo, spet se boste neovirano smejali in spet boste lahko grizli svoje najljubše jedi.