okna inles
Dom in oprema

Zakaj so okna inles primerna za vašo stavbo

Okna inles so vrhunska izbira, saj so narejena z najnovejšo tehnologijo ter iz visoko kakovostnih materialov, kot so les, kovina in plastika. Vsa okna podjetja Inles so na tej povezavi za ogled in naročilo. Najbolj iskana in cenjena okna so gotovo lesena, ker so povsem naravna. Za pisarne in poslovne stavbe pa se naročajo kovinska okna z lesenimi vložki, kar je kombinacija obeh materialov, zato so taka okna še bolj trdna in se ne krivijo. Zgledajo pa zelo prestižno in moderno. Lesena okna inles pa so večinoma del doma, hiš in stanovanj, v katerih bivajo ljudje, ker so zdravju najbolj prijazna.

okna inles

Okna inles so izdelana s trojno zasteklitvijo. Zaradi tega zadržijo zvok da ne prihaja v notranjost prostorov ter mrzel zrak, ki tudi ostane zunaj in topel znotraj stavbe. Nimajo toplotnih mostov, zato imajo resnično malo toplotne izgube in spadajo med vrhunske, varčne ter kakovostne izdelke. Okna inles se lahko prilagodijo vsaki stavbi, pa naj bo novogradnja ali stara stavba. Za novogradnje boste takoj dobili okna, ker so standardne velikosti in so že izdelana.

Za starejše hiše, če se okna menjajo, pa je treba narediti okna po naročilu, ker so večinoma bila izdelana vsak posebej za vsak odprtino in so jih prilagajali. Zato niso enaka in jih je treba najprej zmeriti. Vsa okna inles se lahko prilagodijo vašim željam ter stavbi glede barv. Lahka so bela, svetlih odtenkov, v barvi lesa ali tudi imitacija lesa. Kovinska so srebrna, ker so aluminijasta in zgledajo prestižno.

Mojstri vam bodo vsa okna pa tudi vrata zamenjali tako, da vam ne bo nič treba narediti. Najprej pridejo preveriti in vse zmeriti, da lahko naredijo in pripravijo vsa okna in vrata za vašo stavbo. Nato jih pripeljejo in v enem dnevu, če gre za povprečno hišo oziroma stavbo, jih tudi zamenjajo. Dejansko je stavba uporabna takoj v roku nekaj ur.