Funtensetic English

Ali vi ali pa vaš otrok rabite tečaj angleščine? Je učenje angleščine po šolsko zapleteno in težko? Ali imate možnost za službo v drugi državi, edina stvar je da ne znate angleško?

Ne skrbite Funtensetic English ponuja učenje angleščine preko spleta in na drugačen način, kot v šoli, na bolj zabaven, razigran način, ki vam bo pomagal, da si boste vse zapomnili za dalj časa, če ne celo za celo življenje. Ne skrbite več o tem, kje najti pravega inštruktorja ali pa inštruktorico, obiščite povezavo in se zmenite o tem kaj želite.

učenje angleščine

Učenje angleščine z Majo pri Funtensetic English je zabavno in inovativno ter učinkovito. Možganom in njihovim lastnikom je ponujeno prijazno učenje brez nerazumljivih in zapletenih pravil. To je namenjeno odraslim in otrokom od 5. leta naprej.

Učenje angleščine preko spleta je lahko nekaj zabavnega in lahkega. Tu boš imel slovnico vse od 5. razreda do 4. letnika, kar je najboljši nadomestek inštrukcij. Razlaga bo v slovenščini, in ti boš z lahkoto jo razumel, celo sledil z zanimanjem. Imel boš vaje s katerimi lahko preveriš svoje znanje in razumevanje slovnice in besedil. To kar se boš naučil, se ti bo vtisnilo v dolgotrajen spomin, tako da ne rabiš skrbeti, da boš pozabil. Volja do učenja se bo pokazala in zaupanje v svoje sposobnosti se ti bo vrnila, tako boš tudi lažje se učil in si več zapomnil. Treme ne bo več, ker ne bo potrebe po tremi sploh. Nauči se in potem dobi petico pri spraševanju ali pa na testu. Naj te težki glagoli in časi ne ovirajo pri komunikaciji in spoznavanju ljudi ter dobrimi ocenami.

Naj bo učenje angleščine enostavno in zabavno! Obišči zgornjo povezavo in si preberi kaj vse dobiš in kaj se naučiš. Poglej si še kontakt in pokliči za pomoč zdaj.