Prevajanje

Prevajanje se zdi kot nekaj, kar bi lahko opravili sami z znanjem iz srednje šole, vendar potem ugotovite, da je za dober prevod potrebno veliko več znanja.  Včasih dober prevajalec niti ni tisti, ki je leta in leta študiral, temveč tudi tisti, ki ima na tem področju veliko izkušenj. Saj veste, praksa vedno drugače izgleda kot teorija.

Potrebujete prevod v angleščino, nemščino, francoščino, italjanščino, španščino, madžarščino, češčino, slovaščino, makedonščino, hrvaščino, ruščino, srbščino, kitajščino ali poljščino? Ali bi potrebovali prevajanje iz teh jezikov?

Kako boste sigurno vedeli, da ste dobili storitev visoke kakovosti pa vendar za dober denar?

Prevajanje

Agencija DigitPen nudi prevajanje že za 16 eur na stran z vključenim lektoriranjem. Nudijo prevajanje v angleški, nemški, italjanski, francoski, španski, kitajski, ruski, madžarski, srbski, hrvaški, slovaški, poljski, češki in makedonski jezik.

Prevajajo in lektorirajo poljudna in znanstvena besedila, pozorni so na slovnična in pravopisna pravila, prav tako pa tudi na slogovno in pomensko ustreznost. Prevajalci so izobraženi in imajo večletne izkušnje na področju prevajanja in lektoriranja ter se nenehno še dodatno izobražujejo . Mnogi od njih so tudi naravni govorci jezikov, v katere prevajajo.

Konkurence je na tem področju veliko, zato izberite kvalitetno storitev pri prevajalski agenciji DigitPen, ki v ceno prevoda vključuje tudi lektoriranje. Nudijo tudi informativni izračun cene za prevod, kljub temu se potem lahko odločite za prevod drugje. Če pa se vam mudi, so za nujne primere dosegljivi kar 24 ur na dan in tudi čez vikende, tako da vam zagotavljajo prevajanje kadarkoli.

Bodite pozorni in izberite agencijo, ki vam bo prevode besedil vrnila v dogovorjenem roku. Z njimi se lahko tudi dogovorite, da vas obveščajo o poteku dela, kar je izjemnega pomena pri daljših besedilih.

V agenciji zagotavljajo tudi anonimnost, varovanje podatkov in avtorskih pravic.

Če si želite zagotoviti kvaliteten in hiter prevod jih kontaktirajte na info@digitpen.com ali na telefonsko številko 041/913 692.