Naj bo vaš vpis na fakulteto v smeri pravega študija

vpis na fakulteto

Vpis na fakulteto Katoliškega inštituta pomeni vpis na izjemno kvalitetno fakulteto s študijem, ki vam bo dala dosti znanja ter priložnosti za naprej. Zgodnji vpis na fakulteto vam zagotovi prostor na ugledni fakulteti, kjer predavajo najboljši profesorji in lahko sodelujete z velikimi podjetji na praksi. Gre za Fakulteto za pravo in poslovne vede Katoliškega inštituta v Ljubljani, kamor se vpišete na dodiplomski in podiplomski študij. Pridobili boste vrhunsko poslovno izobrazbo, ki jo potrebujete za vodenje podjetja, za poslovanje in ekonomijo.

vpis na fakulteto

Vpis na fakulteto se bo dogajal kmalu in sicer se lahko vpišete v 3 letni študij s 180 točkami. Gre za Bolonjski proces, v katerem se potem vpišete še na magistrski študij, ki traja 2 leti. Izobrazba vam velja po vsej Evropi, kjer je vzpostavljen Bolonjski sistem izobraževanja. Študenti bodo poleg vrhunskega znanja lahko šli na mednarodno izmenjavo sklopu Evropskih programov, ki se izvajajo vsako leto, vsekakor pa imajo izmenjavo z vsemi katoliškimi univerzami, ki so po vsem svetu in ne samo v Evropi. Prav zaradi naštetega je vpis na fakulteto Katoliškega inštituta kar precejšen, saj si mnogi želijo študirati na tako ugledni univerzi. Pohitite, da dobite mesto.

Veliko ljudi se želi izobraziti do doktorata, kar seveda ta fakulteta omogoča, je pa to najvišja možna stopinja, ki jo lahko pridobite z uradno izobrazbo. Sodelujejo pa z ugledno fakulteto iz Španije, da izvedejo najbolj vrhunski doktorat pri nas. Naj bo vaš vpis na fakulteto podkrepljen z jasno vizijo. Doktorski študij boste opravili v angleškem jeziku in se tako še utrdili v tujem jeziku, kar je izjemna veščina, ki jo danes vsi zahtevajo pri zaposlitvi ali pa če imate lastno podjetje.

Če vas veseli tak študij, potem je čas, da se vpišete in postanete vrhunski na področju poslovanja in prava. To bo vaša prelomnica v življenju, ki vam bo začrtala nadaljnjo pot in vam omogočila spodobno življenje. Že med študijem pa se boste lahko mrežili ter sodelovali z drugimi in tako postajali vse bolj uspešni.