tisk razglednic
Trgovina in storitve

Tisk razglednic je zanimiva storitev za marketinške storitve

Kje dobite tisk razglednic po ugodnih cenah? Tukaj si lahko preberete več podrobnosti o tej zanimivi storitvi in kaj vam razglednice prinesejo dobrega v marketingu. Razglednice so dokaz spominov in ljubezni do tistega, ki jih prejme. Lahko pa so razglednice tudi odlična priložnost za promocijo vašega podjetja. Vse je odvisno od vaših želja in potreb. Razveselijo pa vas lahko z dejstvom, da pri Tisk24 tiskanje razglednic poteka na najvišji ravni kakovosti in estetike.

 tisk razglednic

Tisk razglednic se dela na kakovostnih tiskarskih napravah, ki zajemajo digitalni in offset tisk. To jim omogoča hitro izdelavo in tisk manjših naklad ter ugodno in dostopno izdelavo in tisk manjših naklad ter ugodno in dostopno izdelavo večjih naklad. Pri vsem tem se lahko zanesete na njihove dolgoletne izkušnje.

V letu je 365 dni in prav toliko priložnosti, da razveselite svoje najbližje. Uporabite možnost personalizacije razglednic in na njihovo prednjo stran natisnite najljubšo fotografijo vaše družine, ter jo pošljite tistim, ki vam največ pomenijo. Razglednica bo tako postala nov spomin.

Včasih na razglednice ne gledamo kot na način oglaševanja, a se bi motili o tem. Tisk razglednic uporabite za promocijo vašega podjetja. Dovolj je že dodani logotip vašega podjetja k prekrasni sliki slovenske pokrajine. Prejemniki razglednic bodo veseli razgleda, vi pa boste opravili zanimiv način promocije.

Tisk razglednic ponavadi tiskamo na formatu A6, lahko pa izberete tudi večji A5 format. Tisk razglednic se tiska na debelejše oziroma trše papirje, torej gramature 300 ali 350 g/m2. Omenjeni papir je po eni strani premazni po drugi strani ne premazni, kar omogoča tisk vrhunskih razglednic.

Na premazni strani se tako tiska fotografija, medtem, ko je druga nepremazna stran primerna za pisanje sporočil s pisalom. V primeru plastifikacije, je edina smiselna izbira enostranska plastifikacija. Najpogosteje je izbrana gloss plastifikacija, ki da grafiki sijoč videz.

Z vaše strani potrebujejo samo podatke, s katerimi želite, da so vaše razglednice personalizirane. Najpogosteje so to naslovi, kode za popust, itd.