rojstna karta
Trgovina in storitve

Rojstna karta vam bo razkrila, kaj vam je bilo dano ob rojstvu

Ste si vedno želeli, da bi izvedeli, kaj so vam ob rojstvu namenile zvezde na nebu? To zdaj z lahkoto izveste, če si naročite astrološko analizo rojstne karte, na spletni strani https://www.astrointegral.com/rojstna-karta/. Preprosto kliknete na povezavo in si naročite analizo svoje rojstne karte.

V vsaki astrološki analizi rojstne karte vam v Astrointegralu opišejo osebnostne in temperamentne lastnosti, ki jih simbolizira vaša rojstna karta. Potem vam analizirajo notranje psihološke dinamične procese in preko tega razvojne težnje in potenciale v aktualni inkarnaciji. Astrološka analiza vam služi za izboljšanje in poglobitev samospoznanja in samozavedanja – tudi preko identifikacije nezavednih, izkrivljenih in nefunkcionalnih duševnih in vedenjskih vzorcev, ki so običajno glavni generator neugodnih zunanjih okoliščin v vašem življenju.

rojstna karta
Preverite, kaj vam sporoča astrološka rojstna karta.

Rojstna karta – analiza
Analiza astrološke rojstne karte se osredotoča tudi na ugotavljanje vaših aktualnih in prihodnjih razvojnih trendov, ki jih simbolizirajo tranzitna in progresivna planetna gibanja. Zato vam pomagajo tudi pri ozaveščanju teh trendov ter jih usmerjam v realizacijo razvojnih nalog, ki so v določenem časovnem obdobju pri vas najbolj v ospredju.

Rojstna karta – pridobitve
Astrološka analiza rojstne karte pokaže razvojni načrt duše v dani inkarnaciji, pomaga posamezniku prepoznati njegove močne in šibke točke, ki so mu bile dane ob rojstvu. Hkrati nudijo tudi vpogled v lastne psihološke izzive in osvetlijo sinhronost med notranjim psihološkim in zunanjim objektivnim svetom. Pokaže tudi človekovo poslanstvo in poklicanost, napove obdobja večjih razvojnih sunkov in stresnih izzivov ter poglobijo povezanost s celoto življenja in vesoljem.

Rojstna karta – kako poteka sama astrološka analiza?
Ko se enkrat odločite za astrološko analizo rojstne karte, le ta poteka v obliki osebnih konzultacij. Traja 90 minut, po potrebi pa se lahko kasneje še naročite na nadaljnje termine. Pri Astrointegralu so zelo veseli, če se med samo analizo aktivno vključujete z vprašanji in komentarji, saj le tako izveste, kaj vam sporoča rojstna karta.