Dom in oprema

Kateri pogradi so za otroke najboljši

Pogradi prihranijo dosti prostora v stanovanju in so zaradi tega lahko otroci v eni sobi. Oglejte si jih tukaj https://www.mali-vragci.si/otroske-posteljice-in-zibelke/postelje-za-vec-otrok-pogradi, kjer je široka ponudba naravnih in inovativnih pogradov za enega, dva ali tri otroke. Vsi pogradi so izdelani tako, da prihranijo prostor tudi, če so za enega otroka, kajti tak pograd je nad omarami ali pisalno mizo in otrok spleza v posteljo, ki je seveda zaščitena, da ne more pasti z nje. Izbere tako barvo, kot je vašemu otroku všeč. Moderne so svetle in žive barve, ki stimulirajo otroke.

pogradi

Pogradi so za otroke vedno zelo zanimivi tudi kot sredstvo za plezanje ter rekreiranje in razvijanje motorike. Če imate štiri otroke, so lahko vsi papirje v eni sobi v dveh pogradih, če jih imate več, kar ni redko, pa izbere pograde za po tri otroke in jih je lahko šest v eni sobi. Za otroke ni bolj zabavno kot to, da so skupaj do določene starosti, ko potrebujejo družbo in družino. Zato so na začetku s starši in potem z drugimi otroki. Najbolj so osamljeni edinčki. Za njih pa pogradi pridejo v moštev le, če so z enojno posteljo in je pod njo omara in še marsikaj, kar prihrani prostor v sobi, ki je lahko zaradi tega tudi majhna.

Pogradi so narejeni zelo različno in so inovativno oblikovani. Nekateri imajo lestve za v drugo nadstropje za v posteljo, drugi pa imajo predalnike narejene kot stopnice, kar zoper prihrani prostor in naredi sobo še bolj uporabno ter zabavno. Ni malo takih pogradov, ki vsebujejo tudi igrala, kot je na primer tobogan, če ima otrok to rad, da se spusti iz postelje ali da se otroka igrata v sobi, ko zunaj ni prijetno vreme. Privoščite otrokom najboljše in najbolj zabavno otroštvo, da bodo uspešni. Zato jim nabavite kakovostno in najboljšo sobo zanje za nekaj let.