Notranja vrata po vaših željah

notranja vrata

Urejena notranjost doma nas navdaja z lepimi mislimi in občutki domačnosti. TETIM notranja vrata zagotavljajo prav to – estetiko, eleganco in občutke pomirjenosti, ki jih lahko prinese samo dom.

Kaj je pomembno pri izbiri notranjih vrat?

Notranja vrata so vsa vrata, ki jih nameščamo v prostore znotraj stanovanjskih in gospodarskih objektih. Gre za vrata, ki so različnih dimenzij, oblik, barv, prav tako so različna vrata sestavljena iz različnih materialov – od lesa, njegovih imitacij, pa vse do izbire popolnoma steklenih vrat, ki bodo vašim prostorom zagotovila več svetlobe. Vse te raznolike lastnosti zagotavljajo, da boste zlahka našli vrata, ki bodo privzdignila videz vaših prostorov in jih dodala želeno. Tradicionalnost, eleganco, sodoben videz – vse to lahko prida ustrezna izbira notranjih vrat.

 

notranja vrata

 

Vedno bodite pozorni, da izberete materiale, ki imajo  dolgo življenjsko dobo in so odporni na poškodbe, ki so posledica ponavljajoče uporabe. Kakovostni materiali, ki zagotavljajo termo izolativne lastnosti, bodo prispevali k nižjim stroškom ogrevanja pozimi, pa tudi ohlajanja poleti. Pomembne pa so tudi dobre zvočne izolativne lastnosti, ki bodo poskrbele, da bodo prostori prav zares ločeni med sabo.

Pri nakupu bodite pozorni tudi na dimenzije. Čeprav se včasih zdi, da vsa vrata ustrezajo vsem okvirjem, to ne drži. Prav tako le redko velja, da so enakih dimenzij tudi vsa vrata znotraj istega objekta. Če ne sodite v skupino poznavalcev opravljanja meritev, vam priporočamo, da za izmero dimenzij vaših vrat, poskrbi strokovna ekipa podjetja, kjer boste notranja vrata naročili. Le tako boste zagotovili prave mere ter poskrbeli, da boste dobili po naročilu izdelana vrata, ki bodo dopolnila prostor. Ob obisku strokovnjaka izkoristite čas in ga povprašajte o možnih izvedbah, pri tem je pomembno, da že vnaprej razmislite, česa bi si želeli in na kakšen način bi lahko vrata izpopolnila prostor. Gre tu za dekoracije, steklene okvirje ali kaj tretjega. Skladno z možnostmi boste dobili dober nasvet ter na koncu popolna vrata, ki bodo trajala.