Gozdarske prikolice
Trgovina in storitve

Široka ponudba gozdarskih, traktorskih in gradbenih prikolic

Podjetje TRISA d.o.o. se ukvarja z prodajo in servisom kmetijske in gozdarske mehanizacije ter nudi tudi strokovne servisne storitve. Ob kliku na povezavo pridobite več informacij. Na trgu so prisotni že od leta 2008 in so zastopniki številnih priznanih blagovnih znamk. Na podlagi svojih strokovnih izkušenj in želja njihovih strank so se odločili, da bodo razvili tudi svojo blagovno znamko Wöz Anhänger, ki je poznana po kakovostnih traktorskih in gradbenih prikolicah ter prikolicah za prevoz bal. So specializirani za delo na področju kmetijske in gozdarske mehanizacije in z veseljem delijo svoje znanje z njihovimi kupci, da jim lahko pomagajo pri izbiri in uporabi primerne opreme. Njihova ponudba prikolic je ena izmed največjih na trgu.

Gozdarske prikolice

Gozdarske prikolice so bistven del opreme za vsako podjetje, ki se ukvarja s sečnjo, prevažanjem in prevozom lesnih izdelkov. Gozdarske prikolice ne zagotavljajo le učinkovitega načina za hiter in varen prevoz velikih količin lesa, temveč so tudi izjemno vzdržljive in kos najtežjim razmeram. Gozdarske prikolice so na voljo v vseh oblikah in velikostih, odvisno od vaših potreb. Nekatere so zasnovane posebej za prevoz hlodovine, medtem ko so druge bolj vsestranske in lahko prevažajo vse od lesa do drv. Ne glede na to, kakšno vrsto gozdarske prikolice potrebujete, zagotovo obstaja takšna, ki bo popolnoma ustrezala vašim potrebam

Uporaba gozdarske prikolice ima v primerjavi z drugimi načini prevoza velikega tovora številne prednosti. Najbolj očitna je prihranek časa; nalaganje hlodov na prikolico in odvoz je veliko hitrejši od ročnega nalaganja na tovornjak. Poleg tega imajo gozdarske prikolice izjemno veliko nosilnost, kar jim omogoča prevoz težjih tovorov kot druga vozila. Zato so idealne za hiter prevoz velikih količin lesa, ne da bi pri tem preveč obremenili vozilo. Nazadnje so neverjetno trpežne in se lahko brez poškodb spopadejo z grobim terenom, zato so idealne za terensko prevažanje po gozdu ali po razgibanem terenu.