Estetski Posegi – recite adijo, maščobne obloge in celulit za vedno

estetski posegi

Razmišljate o katerem od estetskih posegov? Če ste odgovorili pritrdilno, potem obiščite spletno stran https://estetika-medart.si/, kjer so predstavljeni različni estetski posegi, ki so zdaj na voljo tudi v Ljubljani v Estetiki Med-Art. Izbirate lahko med CoolSculptingom, injekcijsko lipolizo ali odpravo celulita s pomočjo sodobne tehnologije.

Estetski posegi – CoolSculpting za učinkovito zmanjšanje trdovratnih maščobnih oblog
Želite odstraniti trdovratne maščobne obloge na kritičnih predelih telesa, potem se lahko odločite za CoolSculpting, ki je neinvaziven postopek zmanjševanja maščobnih oblog na predelih pod brado, hrbtu, trebuhu, bokih in stegnih. Na vseh omenjenih področjih so maščobne obloge precej odporne na običajno hujšanje, prehrano in različno telesno aktivnost. S sodobno tehnologijo pa lahko izbrani predel oblikujete povsem varno, na nežen način in najpomembneje učinkovito. CoolSculpting deluje ciljano zgolj na maščobne celice, brez, da vam poškoduje kožo na izbranem predelu telesa.

estetski posegi

Estetski posegi pripomorejo, da so maščobne obloge in celulit le še preteklost.

Estetski posegi – injekcijska lipoliza omogoča tarčno odstranitev maščobnih oblog
Injekcijska lipoliza je poseben postopek, ki omogoča, da se sami odločite, od katerih maščobnih oblog se želite posloviti. Tovrstna terapija vam omogoča, da se znebite maščobnih oblog, ki so odporne tako na različne diete kot tudi na telovadbo, za vedno. Z injekcijsko lipolizo se lahko odpravijo maščobne obloge na področju glave, vratu, nadlahti, trebuha, dojk pri moških, bokih, stegnih, zadnjice, hrbta pa tudi celulit.

Estetski posegi – adijo, celulit
S pomočjo napredne znanosti je tudi celulit postal povsem rešljiva uganka. V Estetiki Med-Art odstranjujejo celulit s svetovno priznano tehnologijo, ki izboljšuje mikrocirkulacijo, prekrvavitev in odplavlja odvečne strupe s telesa. Vse to s sodobno tehnologijo, ki združuje radiofrekvenčno energijo, infrardečo svetlobo, vakuum in masažo na izbranem predelu telesa. Celulit se lahko odstranjuje na področju zadnjice, stegen, trebuha in tudi rok. Prve učinke stranke opazijo že po prvem tretmaju, saj je koža bolj čvrsta in gladka. Po nekje štirih do šestih tretmajih pa je celulit preteklost.