Trgovina in storitve

Profesionalni digitalni tisk za vaše potrebe v enem dnevu

Digitalni tisk po ugodni ceni dobite v Media Magmi. Podrobnosti o storitvi si oglejte na tej povezavi. Vaš uspeh je odvisen od prepoznavnosti in prepoznavnost je odvisna od informacij, ki jih dajete v svet. Vaši promocijski materiali predstavljajo kanal, preko katerega bodo potencialne stranke spoznale vaš izdelek, zgodbo za njim in storitev. Pomembno je, da so vaše promocijske vsebine jasne, profesionalne, vsebujejo vse ključne elemente in podatke in predstavljajo jasno podobo vašega podjetja.

 digitalni tisk

Če želite povečati svojo prepoznavnost, je pomembno, da ustvarite kvalitetne promocijske vsebine. Digitalni tisk nudijo za letake, etikete, kataloge, vizitke, pa tudi za večje materiale za učinkovito zunanje oglaševanje, kot so transparenti in jumbo plakati. Digitalni tisk se uporablja tudi za tiskanje posterjev, tisk na pleksi steklo, pa tudi tisk nalepk. Če potrebujete kakovosten tisk za poslovna darila, so vam na voljo.

Pri Magmi se zavedajo, da je vsaka poslovna zgodba drugačna in vsak izdelek nosi drugačno sporočilo in potrebe. Digitalni tisk prejmete hitro in po izjemno ugodni ceni. Kljub hitrosti je kakovost tiska še vedno vrhunska, po želji pa lahko tiskovinam dodajo tudi posebne učinke. V primeru hitrega tiskanja in dostave v manj kot 24 urah si pridružujejo pravico do ustrezne spremembe cen.

Ponujajo vam raznovrsten izbor možnosti, med katerimi lahko izbirate. Vsak element končnih tiskovin bo oblikovan v skladu z vašimi navodili. Izbirate lahko med črno-belim in barvnim enostranskim ali dvostranskim digitalnim tiskom, gramaturo papirja ter različnimi dimenzijami. Lahko tiskajo na karton, les, aluminij, plastiko, pleksi steklo, avtomobile, majice in še več.

Za natančnejšo ceno izvedbe digitalnega tiska pošljite povpraševanje in v najkrajšem možnem času vam bodo odgovorili z ugodno ponudbo. Če se odločite za hitro tiskanje in dostavo v 24 urah, imate svoje izdelke že v manj kot enem dnevu. Digitalni tisk omogoča to možnost. Primerna je za manjše naklade tiskovin, ki jih potrebujete v hitrem roku. Kljub hitrosti pa je kvaliteta še vedno vrhunska.