Bioresonanca Ljubljana- poskrbite za svoje zdravje

bioresonanca Ljubljana

Ljudje, ki nekaj dajo na svoje zdravje se vse pogosteje soočajo za bioresonanco. To odlično metodo vam ponuja tudi Bioresonanca Ljubljana, storitev, ki se izvaja v zdravstvenem centru Vita spa. Gre za odlično metodo, ki je del energetske medicine. Njena priljubljenost raste predvsem zato, ker omogoča iskanje vzrokov za bolezni ter njihovo uspešno odpravljanje, kar privede do samoozdravitve. Če tudi vi prisegate na aktivno skrb za svoje dobro počutje, potem je Bioresonanca Ljubljana odlična izbira za vas in vaše telo.

Številne možnosti, ki jih ponuja bioresonanca

S pomočjo bioresonančne metode se odpravlja številne motnje in bolezenska stanja, ki vplivajo na človekov vsakdan in onemogočajo normalno delovanje telesa. Najpogosteje se za njo odločajo ljudje, ki jih pestijo alergije in alergijska obolenja (astma, neurodermitis, rinitis in konjuktivitis), nekatere težave prebavnega trakta (zaprtje, driske, napenjanje), migrenski glavoboli, glivične okužbe ter izgorelost in kronična utrujenost.

Pri bioresonanci ne gre za klasično obliko medicinskega zdravljenja, ki odpravlja zgolj trenutno težavo. Pri tej vrhunski metodi gre za iskanje globljega vzroka za nastalo težavo, zato je odlična tudi za krepitev imunskega sistema in vzpostavljanje hormonskega ravnovesja. Ljudje so se z njeno pomočjo celo odvadili kajenja.

Ker gre pri takem načinu zdravljenja za večplasten proces zdravljenja, Bioresonanca Ljubljana svojim pacientom nudi celostno obravnavo. Ko se odločite za storitev, se najprej odpravite na prvi bioresonančni pregled. Med postopkom pacient udobno sedi ali leži. Glavni namen prve obravnave je postavljanje diagnoze. To storijo tako, da preko prevodnih elektrod na rokah in nogah lastne informacije telesa prek različnih filtrov usmerijo v bioresonančno napravo. Tu pa se prek različnih impulznih ojačevalnikov in filtrirnih postopkov izvede postavitev prave diagnostike. S primerjavo dobljenih rezultatov in normalnih vrednosti se oceni odstopanja in določi nadaljnja terapija.

Cilj bioresonančne terapije je izničenje nihajnih vplivov, ki pov­zro­čajo bole­zni. S tem terapevt pomaga vašemu telesu ponovno vzpostaviti samozdravilne moči.