Avtomobilizem

Profesionalne avto nalepke

Nalepke so vsepovsod, tudi na avtomobilih saj so pomembne če želite okrasiti svoje vozilo po lastni izbiri. Avto nalepke lahko okrasijo vaš avtomobil in so hkrati lahko tudi način oglaševanja. Na www.avto-nalepke.net lahko naročite profesionalne avto nalepke popolnoma po vašem okusu, željah in potrebah.

Avto nalepke

Avto nalepke se ne navezujejo samo na avtomobile temveč tudi na motorna kolesa, kolesa, letala, javne prevoze,… poleg avto nalepk, so ene izmed najbolj prodajanih tudi stenske nalepke, ki jih dobite na isti spletni strani. Lahko ustvarite svojo nalepko al pa naročite že narejeno. Stenske nalepke vam lahko pomagajo tudi pri oglaševanju svojega podjetja, saj jih lahko nalepite na klopi, javne prevoze, itd. Če pa imate željo imeti nalepke, ki so snemljive, lahko naročite magnetne nalepke.

Avto nalepke se sijajno obnesejo v različnih vremenskih pogojih, tudi tistih najhujših. Navodila, kako jih namestiti ali odstraniti so na spletni strani www.avto-nalepke.net, kjer pa so tudi posebna priporočila glede na to kakšno avto nalepko imate. Lahko se namestijo z vodo ali brez, najprej pa je priporočljivo nalepko, ki jo dobite na pošto (ni obvezno) zravnati na ravni površini in odstraniti nastale gubice.

Če imate v načrtu namestiti nalepko na vašo avtomobilsko steklo, morate biti zelo pazljivi na čistočo, zato uporabite Stelex ali Ajax ali druga podobna čistila. Avto nalepke je priporočljivo nameščati v senci in ne direktno na soncu ali pa ko je zunaj zelo mrzlo saj lahko nalepke zbledijo. Za odstranitev nalepk z stekla rabite samo rezilo in vodo ali pa lahko samo segrejete z vžigalnikom, sušilnikom za lase, itd. Na prej omenjeni spletni strani vam ponujajo tudi zbiranje preko 50 primerov različnih barv in odtenkov.

Ker so avto nalepke zelo odporne vam bodo služile veliko dlje kot navaden plakat. Magnetne nalepke pa vam pridejo prav če za oglaševanje uporabljate osebno ali službeno vozilo saj jih lahko z lahkoto odstranite, ko jih ne potrebujete več in shranite za pozneje.